Holistisch Cuppen

Ontdek de transformerende kracht van holistisch cuppen, een eeuwenoude techniek die niet alleen de doorbloeding bevordert, maar ook gericht is op het vrijmaken van energetische blokkades in de chakra's. Bij mijn holistische cupping sessies staat het herstel van balans en doorstroming van levensenergie centraal.

Trauma's die zich in het lichaam hebben vastgezet zullen laag voor laag los gecupt worden en kunnen helen.

Holistisch Cuppen voor Chakra-Harmonie:

1. Basischakra (Muladhara): Bij het basischakra, richten we ons op het loslaten van spanningen en blokkades die verbonden zijn met overlevingsinstincten. Dit creëert een stevig fundament voor emotionele stabiliteit en gronding.

2. Sacraalchakra (Svadhisthana): Holistisch cuppen van het sacraalchackra helpt om emotionele blokkades op te heffen en ruimte te creëren voor creativiteit en genot.

3. Zonnevlechtchakra (Manipura): In het gebied van de zonnevlecht werken we aan het bevrijden van blokkades die de zelfexpressie en persoonlijke kracht beïnvloeden. Holistisch cuppen kan helpen om het zelfvertrouwen te versterken en de innerlijke kracht te activeren.

4. Hartchakra (Anahata): Het hartchakra staat centraal in het bevorderen van liefde en verbinding. Cupping in dit gebied ondersteunt het vrijmaken van emotionele bagage, waardoor ruimte ontstaat voor onvoorwaardelijke liefde en compassie.

5. Keelchakra (Vishuddha): Voor het keelchakra richten we ons op het doorbreken van belemmeringen in zelfexpressie en communicatie. Holistisch cuppen kan helpen om de stem vrij te maken en de waarheid zonder terughoudendheid uit te drukken.

6. Voorhoofdchakra (Ajna): Bij het voorhoofdchakra werken we aan het openen van het derde oog, waardoor intuïtie en helderheid toenemen. Holistisch cuppen in dit gebied ondersteunt de ontwikkeling van inzicht en bewustzijn.

7. Kruinchakra (Sahasrara): Om de verbinding met het hogere zelf te versterken richten we ons op het kruinchakra. Holistisch cuppen kan helpen bij het openen van de geest voor spirituele groei en bewustwording.

Mijn holistische benadering van cupping is gericht op het creëren van een diepe, helende ervaring die niet alleen fysiek, maar ook energetisch en spiritueel doorwerkt. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken en ontdek de bevrijdende kracht van holistisch cuppen.