Over mij

Even een kleine introductie

Mijn reis begon met het bewust zoeken naar wat mijn hart werkelijk verlangde. Steeds bedacht ik weer iets nieuws waar ik dan niet aan begon of ik haakte vroegtijdig af. Dit vanuit de angst om te falen, niet goed genoeg te zijn.
Verschillende tools die op mijn pad kwamen waaronder EMDR, therapie, zelfhulpboeken lezen en uiteindelijk hoofdzakelijk het ervaren van een familieopstelling, hebben mij echt in laten zien waar het knelpunt zat. Vanaf dit moment ben ik gaan leven zoals ik dit echt wil, zonder mij nog te laten leiden door angst. Leven vanuit mijn waarheid, liefde.

Omdat ik het iedereen gun om volledig in zijn kracht te staan ga ik in mei aan een opleiding tot familieopstelling begeleider beginnen. Dit zodat ik hopelijk binnekort iedereen, wie weet jij wel, dit ook kan laten ervaren, daar kijk ik ontzettend naar uit! Want geloof me, het is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Tijdens deze zoektocht ontdekte ik ook de kracht van holistische benaderingen in de wereld van massage en klank. Je even helemaal naar binnen laten voeren en niets hoeven. Even alleen maar voelen, in totale ontspanning en overgave.

Hoe ik me verder vermaak? Dansen is voor mij een geweldige uitlaatklep. Op een festival of ecstatic dansfeest. Boeken lezen om mezelf verder te ontwikkelen of om even een andere wereld in te duiken. En in het maken van sieraden en keramiek kan ik mijn creativiteit kwijt. 

Soms zou ik willen dat de dagen wat meer uren en de weken wat meer dagen hadden 😊

🙏🏽