Klankmassage

Tijdens een klankmassage wordt je, in een veilige setting omringt door de geruststellende klanken van speciaal ontworpen instrumenten, waaronder klankschalen, tingsha's, koshi's en stemvorken. Met zorgvuldige aandacht breng ik deze geluiden over naar jouw lichaam, waardoor een helende deken van trillingen ontstaat. Klankschalen zullen onder andere op het lichaam geplaatst worden en de kleding kan hierbij gewoon aanblijven.

De klanken resoneren met de cellen, weefsels en organen, waardoor een diepgaand effect ontstaat. De trillingen kunnen diep doordringen, zelfs op plaatsen waar fysieke aanraking moeilijk kan komen.

Hoe kan Klankmassage jou helpen?

Diepe Ontspanning: Klankmassage is uitermate effectief in het activeren van het parasympathische zenuwstelsel, wat leidt tot diepe ontspanning. Het vermindert stress en bevordert een gevoel van kalmte en welzijn.

Stressvermindering: De trillingen van de klankinstrumenten helpen stresshormonen te verminderen en bevorderen zo een gevoel van innerlijke rust. Dit maakt het bijzonder ondersteunend wanneer je te maken hebt met stressgerelateerde aandoeningen.

Emotionele Heling: Klankmassage kan helpen bij het loslaten van vastzittende emoties en blokkades. Het bevordert emotionele heling en helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen.

Energetische Balans: Klankmassage draagt bij aan een gezonde stroom van de levensenergie. Door te werken met de chakra's, de energiecentra in het lichaam, helpt klankmassage bij het herstellen van de energetische balans en het opheffen van blokkades. .

Bevordering van Meditatie: Door de repetitieve klanken en trillingen kan klankmassage helpen bij het bereiken van meditatieve staten. Het ondersteunt mindfulness en bevordert innerlijke stilte.

Zelfbewustzijn en Spirituele Groei: Klankmassage kan bijdragen aan een diepgaand zelfbewustzijn en spirituele groei. De ervaring kan mensen in contact brengen met hun innerlijke essentie.

Klankmassage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan de individuele behoeften. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie en om een afspraak in te plannen.